Ons Bedrijf

De firma Van den Borne werd in 1976 opgericht door Frans Van den Borne. Na een groeiperiode van 20 jaar verhuisde Van den Borne in 1998 van Ravels naar het industriepark “Veedijk” te Turnhout, waar de firma na het overlijden van de stichter werd overgenomen door zoon Paul Van den Borne. Wij werken momenteel met 8 vaste techniekers en installateurs, terwijl de zaakvoerder zelf het projectmanagment voor zijn rekening neemt. 

 

Indien u kiest voor Van den Borne, kiest u voor betrouwbaarheid, een ruim gamma aan kwaliteitsproducten (wij beschiken niet over een eigen toonzaal, maar nemen u graag mee naar onze partners voor het kiezen van de gewenste materialen), een planmatige en professionele afwerking door ons eigen team én een verzorgde na-service. Tijdens al deze fasen houden wij rekening met de hoogste kwaliteitseisen, waardoor wij steeds garantie geven op onze plaatsingen tot 10 jaar, gecombineerd met de geldende fabrieksgaranties op de toestellen.

 

Nadat u ons hebt gecontacteerd zorgen wij voor een gepast advies en gedetailleerde prijsopgave rekening houdend met uw behoeften, omvang van het project, de gewenste afwerking en kwaliteit van de installatie én uw budget. Indien u kiest voor Van den Borne, kiest u voor betrouwbaarheid, een ruim gamma aan kwaliteitsproducten (wij beschiken niet over een eigen toonzaal, maar nemen u graag mee naar onze partners voor het kiezen van de gewenste materialen), een planmatige en professionele afwerking door ons eigen team én een verzorgde na-service. Tijdens al deze fasen houden wij rekening met de hoogste kwaliteitseisen, waardoor wij steeds garantie geven op onze plaatsingen tot 10 jaar, gecombineerd met de geldende fabrieksgaranties op de toestellen.